Meteen naar de inhoud

Missie & visie

Menu Missie & visie

Spoor8 staat voor..

Spoor8 helpt mensen met psychische problemen aan begeleiding op maat in een respectvolle en mooie omgeving. Wij bieden binnen ons behandelcentrum alle mogelijkheden om een herstel te bespoedigen. Wij behandelen u alleen wanneer we er van overtuigd zijn dat wij het juiste adres voor u zijn en de behandeling die wij bieden effectief voor u zal zijn.

Missie

Spoor8 diagnosticeert en behandelt mensen met psychische problemen en waar mogelijk binnen onze expertise ook co-morbide psychopathologie. Spoor8 is er op gericht optimale zorg te leveren aan haar patiënten, waarbij risico’s worden beheerst en gewerkt wordt aan continue verbetering.
We werken alleen met professioneel gekwalificeerde medewerkers, enkele medewerkers zijn daarnaast ook ervaringsdeskundig.

Visie

Wij streven ernaar dat iedere patiënt zich echt gezien en gehoord voelt en deskundig en respectvol benaderd wordt door al onze betrokken medewerkers.

De kernwaarden die wij hanteren zijn: respect, persoonlijke en integere aandacht, authenticiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Wacht niet lang met hulp zoeken! Bel naar 035-7607480 om ons te spreken of een afspraak te maken of laat hier een bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.