Meteen naar de inhoud

Werkwijze

Menu werkwijze

Onze werkwijze is er op gericht om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het eerste contact met u ontstaat vaak na een telefoontje (035-7607480)een verwijsbrief van de  huisarts of een aanmeldformulier dat wij via onze website van u krijgen
Voordat we een intake voor u in kunnen plannen, bellen we u voor een zorgvuldige telefonische anamnese (screening – uitvraag naar je voorgeschiedenis) die bij Spoor8 altijd wordt uitgevoerd door psychologen. 
Wij hebben hiervoor alleen een verwijsbrief van  de huisarts, uw identiteitsbewijs en verzekeringsbewijs nodig. Wij streven ernaar om de intake snel, namelijk binnen enkele dagen, en in spoedgevallen, de volgende dag, te realiseren. 

Intake

Het intakegesprek vindt plaats met een psycholoog/casemanager en een regiebehandelaar.
De
regiebehandelaar is ofwel een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog of een psychiater. Tijdens dit gesprek worden uw problemen in kaart gebracht en worden de 
behandelmogelijkheden direct met u besproken. De regiebehandelaar waarmee u spreekt behoudt de regie over uw traject en de psycholoog/casemanager zal uw behandelproces coördineren. 
Dit betekent dat hij of zij zorgt voor een goede afstemming met andere (interne of externe) experts die bij uw behandeling betroken zijn en voor (mogelijke) bijstellingen van het behandelplan. De psycholoog/casemanager blijft het eerste aanspreekpunt voor u.

Behandelplan

Er zal samen met u een behandelplan op maat gemaakt worden dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Behandeling

Komt u bij ons in behandeling, dan zal het behandelplan direct met u besproken worden.
Zodra u akkoord bent met het behandelplan kan de start van de behandeling in overleg met u in de planning worden gezet.
U komt dan een vooraf bepaald aantal keer naar onze locatie om daar het gesprek (de behandeling) te hebben met uw psycholoog.

 

Wacht niet lang met hulp zoeken! Bel naar 035-7607480 om ons te spreken of een afspraak te maken of laat hier een bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.