Meteen naar de inhoud

Hoe werken wij?

Werkwijze

Eerste contact

Het eerste contact met u ontstaat vaak na een telefoontje, een verwijsbrief van de huisarts of een aanmeldformulier dat wij via onze website krijgen. U kunt ons ook even bellen op 035-7607480.
Na een zorgvuldige telefonische uitvraag naar je voorgeschiedenis, die bij Spoor8 altijd wordt uitgevoerd door psychologen, kan direct een intake worden gepland. Wij hebben hiervoor alleen een verwijsbrief van de huisarts nodig, uw identiteitsbewijs en verzekeringsbewijs. 
Wij streven ernaar om de intake binnen en enkele dagen en in spoedgevallen de volgende dag te realiseren.

Intake

Het intakegesprek vindt plaats met een psycholoog/casemanager en een regiebehandelaar. De regiebehandelaar is ofwel een GZ-psycholoog, een klinisch psycholoog of een psychiater. Tijdens dit gesprek worden uw problemen in kaart gebracht en worden de behandelmogelijkheden direct met u besproken. De regiebehandelaar waarmee u spreekt behoudt de regie over uw traject en de psycholoog/casemanager zal uw behandelproces coördineren.
Dit betekent dat hij of zij zorgt voor een goede afstemming met andere (interne of externe) experts die mogelijk bij uw behandeling betrokken zijn en voor (mogelijke) bijstellingen van het behandelplan. De psycholoog/casemanager blijft het eerste aanspreekpunt voor u.

Behandelplan

Er zal samen met u een behandelplan op maat gemaakt worden dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

De behandeling

Komt u bij ons in behandeling, dan zal het behandelplan direct met u besproken worden. Zodra u akkoord bent met het behandelplan kan de start van de behandeling in overleg met u in de planning worden gezet.

Wacht niet lang met hulp zoeken! Bel naar 035-7607480 om ons te spreken of een afspraak te maken of laat hier een bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.