Meteen naar de inhoud

Je hoeft het niet alleen te doen

Op zoek naar een psycholoog?

Het overkomt ons allemaal wel een keer in het leven. Dat je jezelf (een beetje) kwijt bent. Je wilt fit zijn, vrolijk, energiek, vol levenslust en connecties met mensen aangaan, maar je bent het niet en het lukt maar niet. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Geen paniek, er bestaan echt oplossingen voor.
Spoor8 is dé specialist in de behandeling van psychische problemen en stoornissen. En gelukkig hoef je niet alles alleen op te lossen en kun je bij ons terecht voor veel verschillende problemen waar je mee worstelt.
Bel ons gerust op 035-7607480 en je weet gelijk wat we voor je kunnen betekenen
(En jouw zorgverzekering vergoedt (grotendeels) de rekening).

Meld je aan

Wil je direct met je hulpvraag aan de slag en je bij ons aanmelden? Vul dan het formulier in en klik op verzenden.
We nemen dezelfde dag nog contact met je op. Wil je daar niet op wachten, bel dan gerust op 035-7607480.
We bellen je zo snel mogelijk voor een telefonische screening. Zodoende weten we snel wat precies je hulpvraag is en wat we voor je kunnen betekenen om je te helpen. Indien je bij ons aan het juiste adres bent, plannen we direct een intake voor je in. Je hebt hiervoor alleen een verwijsbrief van de huisarts nodig. Lees hier meer over onze werkwijze.

Onze GGZ locatie in Bussum

Actuele wachttijden

Wacht niet lang met hulp zoeken! Bel naar 035-7607480 om ons te spreken of een afspraak te maken of laat hier een bericht achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.